Over Bizztouch

Bizztouch is software dat speciaal ontwikkeld is voor het MKB. Door alle documenten, communicatie, urenregistratie, etc. op één handige plek op te slaan kunt u veel tijd besparen. Het voorkomt onnodig zoeken naar die ene e-mail die u maar niet kunt vinden, waardoor u zich kunt focussen op dingen die echt belangrijk zijn.

Line

Kies voor de voordelen van Bizztouch!

Snel geïnstalleerd en eenvoudig te gebruiken. We stemmen het systeem af op uw bedrijf en gaan pas weg als iedereen er gebruik van kan maken.

Natuurlijk helpen we u na de installatie ook bij alle vragen én zorgen we dat het systeem probleemloos blijft draaien. Mist u een optie? Dan kunnen wij deze snel laten ontwikkelen.

background
BIZZTOUCH DIGITAAL DOSSIER

Welke branches gebruiken ons digitaal dossier?

Financiële dienstverlening

In de financiële dienstverlening werkt u met veel klanten die elk hun specifieke wensen hebben. Een digitaal dossier helpt u al het klantcontact en de contracten op één plaats te bewaren en te archiveren.

Administratieve Dienstverlening

Ook als u de administratie verzorgt van andere bedrijven is het hebben van een digitaal dossier onmisbaar om een goed overzicht te houden en de klant goed van dienst te kunnen zijn.

Bizztouch voor uw bedrijf

Raak nooit meer een belangrijk document kwijt.

Wij werken oa. voor: