Wat hebben wij te bieden?

BMK bestaat al meer dan 5 jaar. Het team bestaat uit een mix van ervaring en jonge ambitie. Met deze combinatie zetten wij Bizztouch in de markt als opvolger van iX-Services. Een applicatie die vooral in de expertisemarkt succesvol is. Met Bizztouch gaat BMK een nieuwe fase in. Het team is aangevuld met een software-ontwikkelaar met kennis van de nieuwste technieken. Wij proberen dan ook altijd om innovatief te zijn, met de adoptie van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mail-box-integratie, augmented reality, 3D en chatfunctionaliteiten. Alles om jou het werk gemakkelijker en completer te maken.

Nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen? Vul dan het onderstaande contactformulier in, of kom ons zelf bezoeken in Haarlem. Wij kijken uit naar een nadere kennismaking!

 

 

Kennis

Kennis van de ICT-markt, oplossingen en bedrijfsprocessen.

Innovatief

Toepassing van de nieuwste technieken, waaronderaugmented reality, 3. Op een innovatief open source ontwikkelingsplatform, Lucee.

Flexibel

Vaak zijn het de details in een oplossing die maken of je er ook prettig mee kan werken. Wij zorgen met maatwerk dat de software past in je organisatie en werkwijze.

Vul hier aanvullende informatie in.