Ondersteuning van uw expertise

Bizztouch biedt je de functionaliteiten waarna je als expert op zoek bent.   Wij onderscheiden ons door klantspecifieke wensen in te passen in ons systeem. Onze expertise ligt van oudsher in de letselschade branche en in de schadebehandeling binnen de maritieme sector.  In expertisetrajecten is een aantal overeenkomsten te vinden waarvoor Bizztouch een oplossing biedt:

  • verzamelen van informatie, vaak uitgevoerd op locatie;
  • diverse informatiebronnen, waaronder de e-mail;
  • verslaglegging, vaak in de vorm van een rapport;
  • vaak ondersteund door fotomateriaal;
  • verschillende opdrachtgevers, afspraken en tarieven;
  • tijdschrijven met het risico op verloren uren;
  • vaak complexe en langdurige trajecten;
  • opdrachtgever ontvangt vaak per mail het traditionele rapport.

Voor taxaties, expertises en inspecties

Wij ondersteunen het expertiseproces van opdracht tot factuur

Opdracht

Een opdracht via de mail leg je vast op een gestructureerde manier. Zijn de relatie-, en/of objectgegevens al bekend, dan kunnen die natuurlijk gekoppeld worden. Het ontbrekende vul je aan. Bizztouch leidt je door het proces van vastlegging. Ook de mail zelf sla je op in het dossier, evenals de gemaakte uren conform de gemaakte afspraken en tarieven.

Bevestiging

Vervolgens maak je  met de combinatie van de vastgelegde dossiergegevens en de sjabloonfunctionaliteit automatisch een opdrachtbevestiging. Deze bevestiging kun je uitprinten of natuurlijk direct via de mail versturen.

Voorbericht

De daadwerkelijke uren die je werkt op een dossier. Vaak startend met een bezoek aan het object. Bizztouch houdt voor de tariefstelling rekening met mantelafspraken, soort werkzaamheden en evt. interne prijsdifferentiatie. Het zal in veel gevallen leiden tot een automatisch aangemaakt voorbericht voor de verzekeraar. 

Onderzoek

Alle informatie in de vorm van mails en documenten die u verzamelt tijdens het onderzoek, slaat u op in het schadedossier. U vindt ze geordend terug. Tijdens het onderzoek maakt u (bel)acties aan, voert u werkzaamheden uit die direct leiden tot declaratieregels. Declaratieregels kunnen direct voortkomen uit een actie, een geplande afspraak, of via de tijdregistratie app Bizztime.

Rapport

Alle informatie in de vorm van mails en documenten en foto's die u verzamelt tijdens het onderzoek, slaat u op in het schadedossier. U vindt het geordend terug. Een rapport maak je met de sjabloonfunctionaliteit. Hergebruik van gegevens zorgt voor een toenemende efficiency en tijdwinst.

Vacatie

De declaratieregels bouwen zich op in van de tijd en kunnen, eventueel aangepast, gefactureerd worden. Het facturatiesjabloon gebruikt u om de (deel)factuur uit te sturen. De declaratieregels worden getotaliseerd of gedetailleerd, of gegroepeerd getoond in de factuur. Gefactureerde declaraties kan u niet meer aanpassen. Het uiteindelijke vacatiebedrag factureert u in de lay-out en op detailniveau gesplitst zoals u dat wilt.

Speeding up the process!

In Bizztouch werk je vanuit een digitaal dossier. De kerngegevens van een dossier leg je eenmalig vast. Hierin sla je e-mails, foto's, en documenten op. Benaderbaar via je smartphone of vaste werkplek. Maar we gaan verder. Bizztouch is volledig geautoriseerd en veilig. Een dossier kun je delen met je opdrachtgever, die hierdoor altijd op de hoogte is van de laatste stand van zaken. Zonder lijvige contracten, en gereduceerd tot de kerninformatie.

Geautoriseerd

Alleen gebruikers met de juiste rechten, kunnen een dossier inzien of daadwerkelijke informatie opslaan. 

Overal bereikbaar

Via een beveiligde HTTPS verbinding kun je overal en altijd bij je dossiers. Zo ondersteunen wij het mobiel en het Nieuwe Werken.

Smartphone

Maak een foto met je mobiel en sla hem op bij je digitale dossier. Ideaal voor gebruikers die inspecties, taxaties en controles uitvoeren.

Status informatie

Een dossier doorloopt vaak meerdere stadia. Openstaand, in behandeling, en afgesloten zijn veel voorkomend. In Bizztouch ziet u direct de status van een dossier. 

Eenvoudig vinden

Via een Google manier kom je snel bij de gevonden bestanden. Zoek op een naam, omschrijving, onderwerp of een gedeelte ervan. Direct toont Bizztouch jou de gewenste resultaten

Management rapportages

Selecties maken van het aantal onderhanden zijnde dossiers en voor welke bedrag? Bij welke behandelaars welke aantallen? Hoeveel moet er nog gefactureerd worden? Dat zijn vragen die je hier beantwoord krijgt.

Start vandaag nog met het Bizztouch voor experts!

Neem vrijblijvend met ons contact op via dit formulier, of bel 070 - 744 0201