Je verkoopkansen en contactgegevens overal bij de hand

De beschikking hebben over de juiste informatie op de juiste plaats en tijdstip is de basis voor succes. In Bizztouch leg je alle informatie vast die hieraan bijdraagt. Volgens een vaste structuur in een gebruikersvriendelijke interface, op je telefoon of op de vaste werkplek.

Grip op je contacten
Al je contacten zijn vanaf nu binnen handbereik in één systeem. Flexibel in te richten, en een eenvoudig onderscheid te maken tussen bijvoorbeeld een klant of een prospect, interne en externe relaties. Geautoriseerd en compleet.

Optimale communicatie
Je vergeet nooit meer om een een contactmoment of het nakomen van een afspraak. Maak acties voor jezelf aan of voor je collega. De Bizztouch notificatie stuurt je op het juiste momen een herinnering. 

Overal en altijd
Wij maken gebruik van de modernste technieken. Door de toepassing van responsive sites, kun je zelfs op je mobiel altijd bij je klantgegevens.  Met de Google Maps integratie toont je dan meteen hoe je het snelst bij je klant kunt komen.

Minimale reistijd
Direct de afstand en route bepalen om het snelst naar je contact te komen. Met de Bizztouch Google Maps integratie plan je je routes sneller en efficiënter. Je bent nooit meer te laat!

Integraal klantbeeld
Je legt de klantafspraken, verstuurde e-mails en offertes centraal vast. Zo weet iedereen de laatste stand van zaken. Het vergroot de duidelijkheid en professionaliteit van communicatie met je klant. Upselling en cross-selling wordt nu wel heel gemakkelijk.

Betere verkoopresultaten
Direct zicht in de status van een offertetraject. In welke fase bevindt de offerte zich? Wat is de hoogte van het bedrag en welke kans van scoren heb ik hierbij? Via het Bizztouch dashboard krijg je de informatie die voor jou belangrijk is.  

Voordelen Bizztouch CRM

Plaatsonafhankelijk

Overal en altijd

Modulair

Eenvoudig uitbreidbaar in opslag, gebruikers of functies

Eenvoudig

Zonder cursus aan de slag.

Veilig

Beveiligde verbinding en gebruik van autorisaties.

Modern

Integratie met Google Maps, gebruik van avatars en chatfunctionaliteit

Browseronafhankelijk

Google Chrome, Internet Explorer, Safarit

Start vandaag nog met Bizztouch CRM!

Neem dan vrijblijvend met ons contact op via dit formulier, of bel 070 - 744 0201

Wat kan Bizztouch CRM voor mij betekenen?

Relaties en contactpersonen heb je in je telefoon, in Outlook, Gmail of andere plaatsen. Met versnippering van je contacten als gevolg en net niet de juiste contactgegevens voorhanden op het moment dat je ze nodig hebt. Selectiemogelijkheden op suspect, prospect of klant ontbreekt ook vaak. In Bizztouch CRM leg je je contacten op de meest moderne manier vast.  Je gebruikt de functionaliteit vanuit de browser. Na het veilig inloggen zie je alleen jouw contact- en bedrijfsgegevens. Volledig geautoriseerd, eenvoudig, veilig en compleet.

Moderne communicatiemogelijkheden via chatfunctionaliteit, al dan niet gecombineerd met Avatars, behoren tot de mogelijkheden. Integratie met Google Maps zodat je direct weet waar je moet zijn,  geen enkel probleem!

Bizztouch CRM realiseert een integraal klantbeeld. Het ondersteunt je in het centraal beschikbaar en controleerbaar houden van de alle informatie die je tijdens het verkoopproces een plek moet geven. Als gebruiker kies je, hoe je wilt werken. Vanuit het klantdossier of vanuit het overzichtelijke dashboard dat je direct naar de juiste informatie brengt.

Afspraken leg je centraal vast die kunnen leiden tot acties.  De push-berichten zorgen ervoor dat je via de mail of via reminders in Bizztouch nooit meer een status of afspraak over het hoofd ziet. We kunnen zelfs checklist en workflows toevoegen die ervoor zorgen dat een offerte bijvoorbeeld pas verzonden wordt als er aan het "4 ogen principe" voldaan is. Natuurlijk kun je zelf ook selecties maken die je inzicht geven in de status van een offerte of klant. Met Bizztouch CRM als verkoopsysteem wordt verkopen pas echt inzichtelijk